PALM URBAN CRAFTS FRIDGE

presenting our Coolest cooler of all coolers :-)

TOM VAN DER BORGHT ONTWERPT DE PALM URBAN CRAFTS COOLER

Palm stelt zaterdag 22 juni om 14.30 uur in de vernieuwde Gentse grindbakken, de nieuwe Urban Crafts cooler voor met het artwork van Tom Van Der Borght, een jonge beloftevolle designer. Met zijn kleurrijk psychedelisch ontwerp werden 20 van die coolers gepimpt. Tom Van Der Borght studeerde aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten Sint Niklaas. Hiervoor was hij enkele jaren actief in de sociale sector maar op z’n 27ste koos hij resoluut voor z’n eerste liefde: de mode. Hij staat erom bekend grenzen te verleggen en valt met z’n psychedelische kleurexplosies meteen op in de modewereld. Tom Van Der Borght (1978) uit Gent is een van de crafters die vorig jaar streed naar de PALM Urban Crafts Award 2012. Met Urban Crafts biedt PALM de jonge creatieve makersscene een platform aan waar ze zichzelf en hun craft kunnen voorstellen en promoten. Het online tv-kanaal urbancrafts.tv zendt naast de videoportretten van jonge topcrafters – waaronder ook dat van Tom Van Der Borght – boeiende en interessante programma’s uit over de creatieve makerscultuur. Van Der Borght won dit jaar de C&A design award. Eerder won hij de Belgische finale van de Triumph Inspiration Award 2011, de ASVOFF Emerging Talent Award en de Premium Young Designer Award. De kleurrijke Urban Crafts coolers duiken straks op in trendy shops, kunstgalerieën, jongerencafés, jeugdhuizen, lounge bars, … www.palmbreweries.be – www.urbancrafts.tv – www.tomvanderborght.com

Leave a reply

Please correct form

required*