Modele de lucru la andrele

Son agence de modélisation Banana Models, qui représente également Parker, a publié la déclaration suivante: «après avoir combattu une longue maladie, André nous a quittés. Cette fois, il n`est pas sur une séance photo, quelque part, loin, non; Cette fois, il n`y aura pas de retard de vol en arrière, ou de train. André le savait. Il a préparé sa famille, ses proches, à accepter ce qui était inévitable. Il a dit adieu à ses amis. Une façon courageuse et courageuse de dire adieu. André était une icône de la mode. Il a toujours été fidèle à lui-même, à son style, a mérité le respect de tous. Pendant 32 ans, nous avons partagé une bonne, forte relation qui se termine aujourd`hui, brusquement. Pas de discussion possible, nous sommes stupéfaits et très tristes. Andreea ESCA: este un sfat sau ceva ce ți-a spus ție primul tău antrenor, Care ți-a Rămas în minte şi care este important și acum? Simona Halep: eu mĂ tot analizam și mĂ comparam cu jucătoarele Care erau cu un nivel mai sus în perioada 12-13 Ani, chiar 14, și El mi-a spus că eu sunt eu și toată Lumea e diferită, deci nu trebuie să-mi Pun anumite obiective, așa cum au făcut alți sportivi. Trebuie să-mi FAC obiectivele Mele personale și să am lui că eu sunt altfel și că o să FAC treaba MEA.

Andreea ESCA: ți-ai pus o limită, să mĂ țin de sport pana la nu știu ce vârstă, și de acolo să mĂ duc să-mi fac o Familie.. Ți-ai pus o limitá de genul acesta? Simona Halep: Limită, nu, pentru că în Tenis e greu, depinde și de accidentări, depinde și cum o să mĂ mențin în următorii Ani, însă 4-5 Ani cu siguranță voi mai Juca. Dacă e să întâlnesc PE cineva și să mĂ căsăĩc, mi-AR plăcea să assure să JOC, însă atunci Când mĂ voi hotărî să FAC un copil, n-AȘ mai vrea să mai JOC și n-AȘ mai vrea să Revin. AȘ vrea să mĂ occupe de Copil și să petrec tot timpul, să-i Ofer toată atenția si tot ce ține de mine lui. Andreea ESCA: Dar Bunica ta cine mai spune cum să JOCI? Simona Halep: ERA foarte supărată că n-am mai putut să câștig Două Game-URI în finală, ca să câștig eu trofeul. DIN ce am auzit, DIN păcate nu prea am ocazia să stau mult cu EA, DIN ce am auzit stă la televizor și spune să DAU Cross mai bine, să o alerg PE antagonară. Că de ce-i dau la mână.. Deci EA știe Tenis acum, la 85.. 87 de Ani.

“Eu sunt nebună de legat!!! Am fost foarte ambiţioasă, am h. o ambiţie dusă la extrem! Dacă mĂ dădeai afară PE uşă, UE Intram PE GEAM! Când mi-am pus ceva în gând nu m-am lăsat PANA nu am atins acel obiectiv.

Comments are closed.